Feliratkozás

Iratkozz fel a "Tedd jobbá az életed" című ingyenes e-mail tanfolyamra!
A jobb oldali ablakban vagy a lap alján.

Szeretet és boldogság

Szeretet és boldogság összefonódása


A legtöbb ember életét környezete határozza meg.
William Somerset Maugham


A szeretet és a boldogság nagyon szorosan egymást kísérő dolgok.
Nagyon nehéz boldognak lenni úgy, hogy tele van a szívünk gyűlölettel, irigységgel, a bosszú gondolatával, megvetéssel, rosszindulattal, és egyéb negatív érzelmekkel.
Ha valaki ilyen érzelmekkel van tele és boldognak vallja magát az hazudik és képmutató.

Gondolj csak bele hogyan lehetsz boldog, ha azon morfondírozol „Vajon Pistáéknak hogy mehet ilyen jól, hogy minden hétvégén kirándulnak?” vagy „Már megint új ruhát vettek, ugyan miből telik nekik?” vagy „De utálok bemenni dolgozni.” stb. Sorolhatnám az ehhez hasonló, vagy durvább kifejezéseket, gondolatokat
.
Akik így élik az életüket soha nem találnak rá az igazi boldogságra.


Mi akkor a megoldás a boldogságra?

De előbb egy kis vicc, hogy a kedved máris jobb legyen:

A kisfiú megkérdezi az édesapját, aki a konyhában mosogat:
- Apa! mi az, hogy bigámista?
- Bigámista? Az olyan férfi, aki kétszer annyi edényt mosogat mint én.

Tehát a megoldás a boldogságra:

Nagyon egyszerűen fog hangozni, de annál nehezebb megvalósítani, de hidd el megéri és Te is megérdemled, hogy a lelked felszabaduljon a neki állított börtönből, amibe bezártad.

A megoldás – SZERETET

Hihetetlen ugye?
De gondold végig. Egyszerre nem lakozhat benned a szeretet és az irigység, vagy a szeretet és a gyűlölet, vagy a szeretet és a rosszindulat, stb.

Ha a szíved szeretettel töltöd meg akkor előbb utóbb a szeretet fog téged is körül venni. És a boldogságod máris borítékolva van a számodra.

Miért a szeretet a boldogság kulcsa?

Mert amit adsz, amire sokat gondolsz, amilyen gondolatokkal körül veszed magad az kezd kibontakozni az életedben a vonzás törvényének megfelelően.

Ha szeretetet adsz azt kapod vissza halmozottan az adás-kapás törvényének köszönhetően. Ha gyűlöletet, akkor pedig gyűlöletet kapsz. Ez teljesen logikus.

Próbáld ki! Adj magadnak 21 napot (Azért 21 napot, mert a kotló is eddig ül a tojásokon, míg a kiscsibe kibújik a tojásból.). Mindennap tudatosan csak szeretettel vedd magad körül 21 napon keresztül.

Mindig minden helyzet, ember, történés felé igyekezz szeretettel fordulni. Meglátod az eredmény fantasztikus lesz. De ne csalj.
Ha egyetlen napon is kimarad az, hogy szeretettel fordulsz a világ felé, akkor kezd újra, amíg a 21 napon végig nem haladsz.

Ha sikerül végig csinálnod ezt a 21napot szeretetben, akkor írj a hozászolásoknál egy rövid beszámolót, vagy írj nekem egy e-mailt, oszd meg velünk az élményeidet.
Ha nem boldogulsz, akadályokba ütközöl akkor is írj, hogy tudjunk segíteni. Hogy Te is elindulhass a boldogsághoz vezető úton.

Kell egy kis segítség a 21 napodhoz?
IRATKOZZ FEL ITT!
Ingyenes e-mail tanfolyam
ami azonnal alkalmazható technikákat ad, hogy minél előbb rátalálj az igaz szeretetre, boldogságra.